Tööandjate Keskliit

Tööelu uus infosüsteem TEIS

Koroonaviiruse levikust põhjustatud kriis näitas meile selgelt, et töötajate ohutus ning tervise hoidmine on ettevõtte püsimajäämiseks äärmiselt oluline. Nii on Tööinspektsioonis välja töötanud uue iseteeninduskeskkonna, mis aitab hallata  ettevõtte töötervishoidu ja tööohutust. Hea ohutuskultuur tagab õhkkonna, kus töötajad saavad anda oma parima, et ettevõtte majandustulemused paraneksid.

Tööinspektsiooni uue iseteeninduse esimene etapp on valmis. Palun logige sisse ja tehke esimene samm.

Vaadake üle, kas andmed Teie ettevõtte tööohutusega tegelevate isikute kohta on korrektsed!

Iseteeninduses on eeltäidetud info Teie ettevõttes tööohutusega tegelevate isikute kohta. Seda eeldusel, et olete varasemalt Tööinspektsioonile need andmed edastanud. Palume kontrollida, kas andmed on korrektsed. Töökeskkonnaspetsialisti, töökeskkonnavoliniku või töökeskkonnanõukogu liikmete kontrollimiseks klõpsake pärast sisselogimist lehe vasakul ääres menüüpunktil „Esindajad“.

Kui ettevõttes ei ole veel töökeskkonnaspetsialisti määratud, siis toimige nii:

1. Avage ettevõtte juhatuse liikmena (või asutuse esindusõigusliku isikuna) Tööinspektsiooni iseteenindus (https://iseteenindus.ti.ee/) ja logige sisse.
2. Kui Te olete mitme ettevõtte juhatuse liige või esindusõiguslik isik, siis valige ettevõte, millega Te soovite toiminguid teha.
3. Klõpsake töölaual vasakmenüüs “Esindajad” (nähtav juhatuse liikmele või asutuse esindusõiguslikule isikule)
4. Klõpsake „Esindajate“ lehel töökeskkonnaspetsialisti juures “Lisa isik”, lisage andmed ja salvestage. Sellega olete andnud volituse oma ettevõtte töökeskkonnaspetsialistile teha Tööinspektsiooniga iseteeninduse kaudu toiminguid oma ettevõtte nimel. Muud isikud (nt töökeskkonnavoliniku ja esmaabiandja) saab iseteeninduses lisada juba töökeskkonnaspetsialist ise.

Abi saamiseks helistage Tööinspektsiooni infotelefonile numbril 640 6000 (E-R 9.00-16.30).

Lugege töökeskkonnaspetsialisti ja muude töötervishoiu ja tööohutuse teemade kohta tööelu portaalist https://www.tooelu.ee/

Iseteenindus on pidevalt arenduses ja järgmise sammuna valmib uus töökeskkonna riskianalüüsi töövahend. Tööinspektsiooni tööelu infosüsteemi ja iseteeninduse arendamist toetab Euroopa Sotsiaalfond.

Abiks on ka vastused korduma kippuvatele küsimustele.

Kasutame kodulehel küpsiseid. Tutvun andmekaitse poliitikaga Nõustun
×