Tööandjate Keskliit

PARE kutsub juhtimiskonverentsile ja märkama parimaid personalijuhte

19. novembril toimub PARE juhtimiskonverents “Uus reaalsus”, mille fookuses on parema töötajakogemuse loomine kultuuri disainimise, tehnoloogia kasutuselevõtmise ja keskkonna teadliku kujundamise läbi.

Rahvusvahelised uuringud toovad välja, et töötajakogemusega tegelemine loob ettevõttele reaalselt kasu:

  1. Töötajate lojaalsus kasvab (sh väheneb tööjõu voolavus)
  2. Paraneb töötajate produktiivsus
  3. Suureneb klientide rahuolu

Osale virtuaalselt PARE konverentsil “Uus reaalsus” ja vii töötajakogemus oma ettevõttes uuele tasemele!

Kõikidele Eesti Tööandjate Keskliidu liikmetele kehtib lisainfo väljale “tööandjad” märksõna kirjutades PARE liikme hind.

Konverentsi programmi ja piletiinfo leiad www.parekonverents.ee


Samuti kutsub Personalijuhtimie ühing PARE üles tunnustama personaliinimesi ja esitama kandidaate konkursile Mõjukaim Personalijuht 2020!

Mõjukaima Personaljuhi tiitli vääriline personalijuht on inimene, kes lisaks tulemuslikule tööle tööandja organisatsioonis on panustanud personalijuhtimise valdkonna arengusse laiemalt kas koolitajana, vabatahtlikuna, kogemuse jagajana või paremate praktikate levitajana. See on personalijuht, kelle abil saavutab organisatsioon äritulemused ning kelle kaasabil kasvab organisatsiooni vastupidavus. Mõjukaim Personalijuht on eeskujuks ning inspireerijaks teistele personalitöö valdkonnas töötavatele inimestele.

Lisaks Mõjukaima Personalijuhi tiitlile annab PARE välja ka Südamega arendaja, Südamega eestvedaja, Südamega uuendaja ja Noore talendi tiitlid.

Kandidaate konkursile saab esitada kuni 30. oktoobrini.

Täida ankeet SIIN: https://pare.ee/competition/mojukaim-personalijuht/

Kasutame kodulehel küpsiseid. Tutvun andmekaitse poliitikaga Nõustun
×