Tööandjate Keskliit

Tehnopol kutsub kosmosetehnoloogia häkatonile

13.-14. novembril otsib neljandik maailma riikidest samaaegselt veebis lahendusi, kuidas kosmosetehnoloogiast ärivõimalusi leida ja selle toel meie kõigi elu mugavamaks muuta. Üritusele on oodatud ka Eesti meeskonnad.

ActInSpace lehele on koondatud ligi 60 väljakutset, mis aitavad idu- ja kasvuettevõtetel edukalt kosmosetehnoloogiaid maale tuua, rakendada ärilahendusi igapäevaelus ning leida viise, kuidas kosmose jaoks loodut meie planeedi ja inimkonna hüvanguks kasutada.

Häkatonil osalemise kogemus ühendab ja rikastab. See on hea võimalus saada paremini aimu kosmosetehnoloogia valdkonnast, laiendada oma võrgustikku, moodustada põnevaid uusi meeskondi ning astuda esimene samm kosmose jaoks loodud lahenduste maaletoomise suunas.

Eestis toimuva häkatoni võidumeeskond sõidab finaalvõistlusele Toulouse’i (liikumispiirangute leevenemisel) ning Tehnopol Startup Inkubaator paneb auhinnafondi 6000 euro väärtuses praktilist mentornõu oma valdkonna tipptegijatelt. ESA BIC Estonia lisab veel 10 tundi mentortuge ja nõustamist oma inkubatsiooniprogrammi kandideerimiseks.

ActInSpace Eesti häkaton toimub koostöös Go2Space HUBs-iga ning selle peakorraldajateks on Tartu Teaduspark koos teadus- ja ärilinnakuga Tehnopol ning toetajaks Euroopa Kosmoseagentuuri Eesti äriinkubaator.

Loe lisa kosmosehäkatoni kohta siin. Häkatonile lahendajaks saab registreeruda siin.

 

Kasutame kodulehel küpsiseid. Tutvun andmekaitse poliitikaga Nõustun
×