Eesti Hotellide ja Restoranide Liit (EHRL) korraldab märtsis aktsiooni „palun segada“, mille jooksul kutsutakse noori kuni 45 minutit kestvatele ekskursioonidele, et tutvustada hotelli-ja restoranikülalistele sõna otseses mõttes nende köögipoolt.
EHRL tegevdirektori Maarika Liivamägi sõnul on aktsiooni eesmärgiks tutvustada noortele inimestele karjäärivõimalusi hotellides ja restoranides. „Kampaanias ootame osalema põhikooli lõpuklasse ning kesk-ja kutsekooli noori ja nende juhendajaid. „Palun segada“ kampaania toimub vahemikus 18-22.märts 2019. Me üritame kaasata võimalikult palju majutusasutusi ja toitlustuskohti, et kõik Eesti maakonnad oleksid laiapõhjaliselt esindajatud ja noored leiaksid tee potentsiaalsete tööandjateni“, ütles Liivamägi.
EHRL-i kuulub 198 Eesti hotelli ja toitlustusasutust. Liivamägi sõnul loodab EHRL aktiivset osalemist kogu turismimajanduse sektorist.